Sign In
CLEAN 2016

​​​​Viima intar Stockholm

Besök oss på Clean & Facility-mässan på Kistamässan den 28-29 september i Stockholm där vi presenterar De Forenede Dampvaskeriers rengöringskoncept Viima. Så bjuder vi på en mjukglass.

Viima - det intelligenta rengöringssystemet - baseras på ett hyr-/tvättsystem och bidrar till att säkerställa en mycket hög rengöringskvalitet med betydande vinster för både den anställde, miljön och ekonomin. Viima har tilldelats CSR Environment Prize och EU:s miljöpris. Läs mer på viima.se.

Clean & Facility-mässan är den svenska rengöringsbranschens största mässa som riktar sig till dig som arbetar med och/eller upphandlar städ-, service- och facilitytjänster. Läs mer om mässan här: www.cleanmassan.se.

 

Drop-in-seminarium: Är säkerhet och miljö prioriterat i din städning?

Kom och lyssna på drop-in-seminariet och få tips på inom vilka områden du kan få de största hållbara vinsterna.

Oavsett om du använder engångsartiklar, flergångsartiklar eller maskiner så påverkar det miljön. Men hur påverkar din rengöringsmetod och din förbrukning av vatten, tvättmedel/rengöringskemi miljön?

Samtidigt är städning ett fysiskt hårt arbete. Vilka fysiska konsekvenser har de tunga lyften med vattenhinkar, vridning av moppar och dukar samt fysisk kontakt med kemikalier för dina anställda?

Datum: 28 september
Tid: 14.30